Tuesday, December 29

Thankyou GA : Muja & Huda

Assalamualaikum & Hi!
Alhamdulillah, tadi baru je Ayu dapat hadiah lagi yeayy happynya hehe. Cuba bagitahu siapa tak happy dapat barang free :D Thankyouuuuuu kak Huda. Hari tu, Ayu ada menang giveaway bawal crepe. Thankyou sebab pilih Ayu as a winner. Lama juga tunggu hadiah sampai sebab kak Huda pos guna pos biasa je. Sabar punya sabar akhirnya sampai!!! Yeayayy hehe. Dapat terus buka, nanti Ayu pakai ye :) Color yang kak Huda bagi pulak Ayu takde lagi. Untungkan XD Thankyou lagi. 
Tekan sini tengok bukti Ayu menang hahaha. Okaylah byeee xx


2 comments:

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)