Saturday, December 26

SEGMEN BLOGLIST TAMATTT!

Assalamualaikum & Hi!
Di malam yang cerah sangat ni. Ayu nak umumkan segmen ni tamat. Itu je hahahahah. So, selamat blogwalking semua peserta. Thankyou kepada semua yang join segmen tak seberapa ni. Insyallah, esok atau lusa Ayu akan umumkan siapa yang terpilih dalam bloglist. Eippppp! Tunggu dulu, Ayu nak bagitahu ni font yang Ayu guna untuk banner tu Ayu download font tu tapi entah ah kat mana tak ingat hahahaha. Sorry tapi nama dia SKETCH COLLEGE. So, downloadlah ye hehe. Goodluck! Goodnight sekali hehehe. Bye xx

JANGAN LUPA CLICK 8SHARE AYU hehe

1 comment:

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)