Friday, December 25

Biasakan diri dengan.....

Assalamualaikum & Hi! 
Selamat tengahari semua :) Hari ni Ayu nak cakap sikit tak baca pun. Ni pasal kerjasama antara blogger-blogger. Biasakan diri dengan apa? Okay. Semua bloggers tahu kan semua orang menabung menggunakan nuffnang, 8 share & lain-lain yang Ayu tak tahu. So, bila korang bw blog kawan kawan then ternampak iklan nuff ke apa ke tolonglah click. Biasakan diri dengan klik nuff diaorang. Well, kalau kita dah biasakan diri dengan semua tu mesti akan rezeki dekat kita. Orang pulak klik untuk kita :) Mungkin tak banyak, at least ada kan? Fikir lah kawan kawan hehe. 
Goodluck! Selamat berblogging :) Bye xx

4 comments:

  1. Betul tu, kita sedekah kat org in shaa Allah dapat balik kat kita :) Selalu je klik org punya tp senyap-senyap je ^^

    ReplyDelete
  2. insyaAllah...terima kasih farahana!

    ReplyDelete
  3. betul tu. xkira la org lain klik iklan kita or tak klik kan. yg penting kita niat kalau ikhlas klik org pnya mustahil tak ada org akan ikhlas tekan iklan kita juga kan.

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)