Friday, December 25

10 Questions from Leyhahady


Assalamualaikum & Hi!
Tengah syok-syok blogwalking peserta segmen ada pulak masuk cbox ditag..Wah saje nak busykan Ayu dengan blogging kan hehe. Okay, so here you go! Nak jawab soalan dari Leyhahady :)

1.Share azam tahun baru korang. Nak tau jugak!
  • Azam baru? Em....nak Addmath lulus untuk kali kedua :') LULUS tu ibarat A+ untuk Addmath. Pray for me :') 

2.Main Dota 2? Apa pandangan korang kepada gamer especially perempuan.
  • No! Pilihan masing-masing so up to them nak jadi gamer tak kisahlah perempuan ke apa kan. Yaa, no comment hehe
3.Aku nak buat giveaway. Yay or nay?
  • Yay but i think i can't join hm..
4.Pernah kerja sambilan? Kerja apa?
  • Nope. 
5.Apakah benda yang dibeli lepas dapat first salary dalam hidup?
  • Tak pernah kerja lagi kan but one day nanti em...nak beli? Since dah dapat iPhone ni so tak tersenarai dah. MacBook Air, srsly...
6.Kereta idaman haaa...
  • Ramai orang minat mini cooper kan? Me? Tak tertarik hahahaha. Takde kereta idamanlah huhu..
7.Lagu trending/favorite 
  • Actually, dj songs tapi skrg no fav lagu dengar je semua but mostly dengar lagu JB HAHAHA walaupun bukan beliebers
8.Share sikit memories terindah dan bad yang terjadi tahun 2015
  • Memory terindah? Em.....DAPAT IPHONE 6 LAH UOLSSS. Bad? Jap em...Jap em...Putus cinta kot hahahaha. Takdelah..hiihi. Yang bad nya dapat berita ada pre test untuk tahun depan kalau nak stay kelas aliran sains. FINE!!!! hahaha.
9.Negara mana yang paling korang nak pegi melancong/mastautin/menetap? Kenapa? 
  • Turkey! Istanbul lah kan...Best :'( Nice place lak tu..Tunggulah honeymoon nanti hahaha
10.Komen ikhlas untuk blog aku =P 
  • Blog awak cantik hehe. Simple & energy save hehehe. Lawa lahhh! Seriussss..

2 comments:

  1. yey! semoga apa yang awak nak sampai ke infinity dapatnya.. thanks yaa sudi jawab =D

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)