Tuesday, November 17

Review: Mary Jane Blink Blink by ekin.by.durrani

Assalamualaikum & Hi! Apa khabar semua? Sihat je ye :) Alhamdulillah, i received my parcel today at 12.00pm tak silap. Thankyou for my sister sebab tolong ambikkan barang poslaju Ayu. Maaflah Ayu lambat balik sekolah, hehehe.. Ayu beli apa ni..Cuba teka! Ayu beli kasut untuk jamuan kelas hari Sabtu nanti dekat Pilot Cafe! Wahhh can't wait hehe. Okay nevermind. Ayu selalu juga beli dekat igshop barang-barang sebab malas nak keluarkan hehe lagipun membazir masa.

So, tengok dulu gambar kasut ni. Cantik ke tidak ni? Lawa kan? Penuh blink blink tu sebab nama dia Mary Jane Blink Blink. Dia macam jelly shoe. Lawa sangat tapi berat sikit. Ayu dahlah memang suka kasut tinggi-tinggi ni, maklumlah ketinggian terbantut sangat :'( Ada tak yang tertarik ni? Hehehe. Cuba bagitahu sikit pendapat kasut ni. Ayu beli saiz 36 sebab kaki kecik comel je hehehe. Dahlah terbantut kaki kecik laktu em comel kan hahaha.


*close-up

Kasut ni available dari saiz 36-40 (standart size). Kasut ni sesuai untuk dipakai ke weeding, event. Sangat cantik dipakai dengan skirt! WOWWWW!!!! Harga yang paling dinantikan? Ha...Tahu tak, Ayu langsung tak percaya dengan harga ni. Dahlah free postage pulak tu. Harga dia hanyalah RM25!!! Gila murahkan? Cepat cepat serbu instagram diaaaaaa, tekannnn sini. Beli-beli, owner dia pun baik hati je hehehe. So let's grab it!

PELBAGAI CARA UNTUK MENDAPATKAN RAMBUT YANG MENARIK, MARI KITA TENGOK DI SINI

5 comments:

  1. saiz kaki kita sama la. hahhahaa. btw, cantik kasut tu, nampak glemer sangat dengan blink2 bagai :D

    ReplyDelete
  2. oo..ni ke kasut yg cinderalla trtinggal 2..hehe

    ReplyDelete
  3. hai ayu. wahhhh blink blink gitu hehe

    ReplyDelete
  4. hm,, i preful full cover shoes.yang penuh bertutup kaki

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)