Thursday, October 29

New look! Yeayyy

Assalamualaikum & Hi! Harini penat yang amat sebab bazirkan masa untuk edit my blog then tukarkan theme black & white lagi. Hampir sehari buat benda ni. Dulu, selalu aktif dengan blog lepastu berubah hati terus delete semua entry tu sebab tu tinggal beberapa ketul semuanya giveaway sebab apa? Sebab giveaway tak tengok blog siapa yang cantik hehe. 

Sebenarnya dah lama decide nak aktif balik dengan blog sebab nak berblogging semula. Tapi masa sangat dengki dengan Ayu. Dengan final exam lagi tapiiiiii hari ni curi masa sebab tak pergi sekolah, kita start dari mula yeayy :D Actually, Ayu still belum habis exam lagi tapi hari ni takde paper buat apa susahkan diri untuk ke sekolah tetapi membazirkan waktu dengan berbual...KAN?!! Okay lupakan.




Ayu decide nak edit blog dengan tema black & white. Why? Sekarang kan memang trend black & white. So tak perlu fikir pape dah memang sebab trend je hihi. Lagipun color ni nampak simple & menarik. Betulkan? 

Btw, sesiapa yang suka komen & bw blog Ayu dulu. Thankyou very muchhhhhh! :) Sekarang dah ada cbox, so senanglah nak blogwalking blog you guys! Hope enjoy with my blog. Jangan lupa tinggalkan jejak & bacalah my entry akan datang! ^^ Insyallah akan always aktif. Bye, much loveeee ;)


Komenlah cantik ke idok my blog ni hihi

7 comments:

  1. Cantik awak edit sayang. Paling penting lagi lawa dari belog titeww hehehee.
    Selamat berblog!
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. @NUR RAIHANAHTerima kasih kak, dapat inspirasi dari akak hehe :)

    ReplyDelete
  3. Cik akak lebih suka blog simple..tapi menarik..

    ReplyDelete
  4. Hey wassup. Nice Blog Clean and smooth

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)