Monday, September 7

Boyfriend? Boleh bagi motivasi?

Assalamualaikum dan hai untuk semua pembaca. Hari ni tiba-tiba rasa nak post entri. Dulu selalu jugak cerita semua benda dalam blog tercinta ni tapi dah delete semua entri-entri yang lepas. Jadi mari mulakan hidup baru yeay! Okay, dah-dah entri kali ni bukan nak cerita hidup baru ye..Takpe, kita skip untuk tajuk tu so....nantikanlah ye!! hihi.

Ni nak cerita ni..boyfriend? Tahukan boyfriend tu apa? Teman lelaki ler..Ala senang cerita pakwe :p Ehemmm..Apa kaitan dengan motivasi? Ceritanya berbentu begini. Tadi, waktu biologi..Sedang sibuk buat latihan tiba-tiba terdengar suara guru biologiku berkata-kata dan tengah nasihat orang ni sebab bermasalah sikit. Nvm, jst ignore pasal tu. Cikgu tu pun cakap macam ni....

Cikgu: Awak fikir pasal boyfriend ke?
            Nak ada boyfriend tak salah asalkan dia boleh bagi motivasi dekat awak supaya belajar...
            *blablablabla.....*

Alamak cikgu...SENTAPNYAA!!! HAHAHAHA. Nasiblah nak siapa yang ada boyfriend tu ye :p Ayu? Jeng jeng jeng...Rahsia lah hihi. Lepastu berbual dengan kawan pula pasal boyfriend ni. 

Ayu: Kan best kalau ada bf(boyfriend) yang lebih tua daripada kita then pandai lak tu mesti setiap kali conversation ws cerita belajar je..alangkah indahnya

Kawan: Tahu takpe, tapi kalau dapat pakwe yang tak pandai..susah juga.

Chuuuuuut. Tu pun ayat sentap juga huhu. Tak boleh nak cakap macam tu maybe dia dah usahakan. Aishhh your mouth ni naughty then habis bicara begitu sahaja takut nanti yang tak salah jadi salah pulak kannn. So here you are! 

Much love, Ayu xx

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)